+36 30 471 8161 eldoradok69@gmail.com

0Item(s)

Nincs termék a kosárban.

Gyógyító csikung golyók - vedd a kezedbe az életed

☯️ A csikung golyó - más néven boading - az alternatív kínai gyógyászat terápiás eszköze. A golyókra festett ábrák - a yin-yang, vagy a sárkány-főnix - az egymást szinergikusan erősítő energiákat szimbolizálják, forgatásuk pedig az élet körforgását jelenti. Belsejében spirális járatokban vándorló, csilingelő golyók keringenek; a nagy csikungok a legnépszerűbbek, méretük 48, a közepeseknek 38 +/-2 mm.

Használata

Egy tenyérben tartva kell forgatni, úgy, hogy a másik kézzel nem nyúlunk hozzá. Először csak lassan fog menni a művelet, de rövidesen belejön mindenki. A cél nem a gyorsaság, hanem, hogy elérjük vele a kiegyensúlyozott állapotot. Előnyös, ha az ember nem írja elő magának, hogy milyen gyakorisággal fog vele gyakorlatozni, és mennyit, e helyett előnyösebb, ha akkor vesszük elő, amikor szükségét érezzük.  Az Eldorádó boltjaiban ki is lehet próbálni a csikung golyókat.

Amikor már túl jól megy a forgatás, 3 golyóval is lehet próbálkozni egyszerre. A legjobb ajándék idegeskedő barátainak, családtagjainak.

Gyógyító hatása

Forgatásuk nyugtató, stresszcsökkentő hatású - a tenyérben található energiapályákat szabályozza.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gyógyító csikung golyók - vedd a kezedbe az életed

Csökkenő irány beállítása

   

10 termék

Loading ...Load More ...
Csökkenő irány beállítása

   

10 termék