+36 30 471 8161 eldoradok69@gmail.com

0Item(s)

Nincs termék a kosárban.

Feng-shui

A feng shuiról röviden

Az ősi kínai térrendezési hagyomány, a feng shui szerint szoros kapcsolatáll fenn az ember, és a közvetlen környezete közt – ezért van hatással az otthon berendezése az élet egyes területeire. (Anyagi helyzetünkre, egészségünkre, párkapcsolatunkra, családunk és saját magunk teljesítőképességére, sikereinkre, karrierünkre.)

A feng shui olyan lakásbelső kialakítására ösztönöz, aminek a harmóniája kihat életvitelünkre is. A feng shui a tárgyak elrendezését oly módon javasolja, hogy azáltal a chi (egyetemes energia) szabadon áramolhasson a lakásban, a negatív energiát pedig elnyeljék az ellenirányú hatások - így erősíti az egyes életterületeket.

A feng shui hatása

Bizonyos eszközök és lakáskiegészítők hatásosan befolyásolják a chi áramlását. Ezek olyan tárgyak, amik évszázados jelképek (elefánt, Buddha szobrok és képek), pozitív események szimbólumai (hajó, kristályok)- de hasonlóan hatásosak a közérzet javítását szolgáló eszközök (csikung golyó) is.

Ha ezek segítségével pozitív intuíciók és célok kerülnek előtérbe, és koncentrációnk megfelelő irányba változik, nem marad el a hatás.

A feng shui alkalmazása nem önmagában hatásos, hanem azáltal, hogy a tér tudatos kialakításával önmagunk átalakítása –megtisztítása és elrendezése - is megkezdődhet.

Néhány feng shui jelkép és tárgy

sárkány (a legfőbb bölcsesség, gyógyító erő birtokosa),

elefánt (boldogságot, örömöt hoz),

oroszlán (vitézség, bölcsesség, oltalom),

Buddha (gazdagság, szerencse),

béka (gazdagság, újjászületés),

ló (hírnévért, kitartásért, magányosság ellen),

majom (szabadság, bölcsesség, inspiráció),

macska (alkalmazkodóképesség, békés nyugalom),

bagoly (tudás, bölcsesség).

Az Eldorádó üzletek boltjaiban árult termékek (kristályok, hajó, csikung golyó, álomfogó, feng shui szobrok, stb.) jelentőségéről bővebben is olvashatsz oldalainkon. Ezenkívül ajánlott a megfelelő könyvek, kiadványok tanulmányozása is.

Product was successfully added to your shopping cart.

Feng-shui

Csökkenő irány beállítása

   

1 - 12, összesen: 97 db termék

Csökkenő irány beállítása

   

1 - 12, összesen: 97 db termék