+36 30 471 8161 eldoradok69@gmail.com

0Item(s)

Nincs termék a kosárban.

A feng shuiról

Az ősi kínai térrendezési hagyomány, a feng shui szerint szoros kapcsolatáll fenn az ember, és a közvetlen környezete közt – ezért van hatással az otthon berendezése az élet egyes területeire - anyagi helyzetünkre, egészségünkre, párkapcsolatunkra, családunk és saját magunk teljesítőképességére, sikereinkre, karrierünkre.

A feng shui olyan lakásbelső kialakítására ösztönöz, aminek a harmóniája kihat életvitelünkre is. A feng shui a tárgyak elrendezését oly módon javasolja, hogy azáltal a chi (egyetemes energia) szabadon áramolhasson a lakásban, a negatív energiát pedig elnyeljék az ellenirányú hatások - így erősíti az egyes életterületeket.

A feng shui hatása

Bizonyos eszközök és lakáskiegészítők hatásosan befolyásolják a chi áramlását. Ezek olyan tárgyak, amik évszázados jelképek (elefánt, Buddha szobrok és képek), pozitív események szimbólumai (hajó, kristályok)- de hasonlóan hatásosak a közérzet javítását szolgáló eszközök (csikung golyó) is.

Ha ezek segítségével pozitív intuíciók és célok kerülnek előtérbe, és koncentrációnk megfelelő irányba változik, nem marad el a hatás.

A feng shui alkalmazása nem önmagában hatásos, hanem azáltal, hogy a tér tudatos kialakításával önmagunk átalakítása –megtisztítása és elrendezése - is megkezdődhet.

Product was successfully added to your shopping cart.

A feng shuiról

Csökkenő irány beállítása

   

1 - 50, összesen: 77 db termék

Loading ...Load More ...
Csökkenő irány beállítása

   

1 - 50, összesen: 77 db termék