+36 30 471 8161 eldoradok69@gmail.com

0Item(s)

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rólunk

ÖRÖMMEL KÖSZÖNTÜNK HONLAPUNKON!

Az Eldorádó 1988-ben nyitotta meg kapuit Szegeden. Egy barátságos hely a kincskeresőknek, ahol a különböző népek természetes anyagú, egyedi, különleges munkái között örömteli a vásárlás. Thai, balinéz, indiai, magyar termékeinket mi válogatjuk össze, figyelmet fordítva arra, hogy polcainkra olyan áru kerüljön, amit mi magunk is megvásárolnánk. 
A növekvő kereslet, vásárlóink igényei, új ötletek, stílusok követése nyomán 1992 óta folyamatosan bővülünk.

A nagy bevásárló központok választékától eltérő, egyedi, saját import termékeinkkel a különlegességet és a kedvező árat tekintve a piacvezetők közé kerültünk hazánkban. Babzsákfoteljeink méret és ár aránya a legjobb az országban.

Világhírű filmektől a tévé műsorokig viszontláthatod az általunk forgalmazott termékeket. A misztikumot, egyediséget vagy meghitt hangulatot közvetítik a szereplőknek, a berendezésnek. Ha megtetszik valamelyik, először nálunk érdemes megnézni. 
Névnapi, szülinapi, Valentin, karácsonyi ajándékok, parti kellékek, nászajándékok, feng-shui ötletek, ezoterikus, misztikus tárgyak széles választékát forgalmazzuk. Lakberendezési tárgyaink természetes anyaguk, egyediségük miatt bármely lakás különleges kiegészítői.

Nézelődj, keresgélj kedvedre, válogass a kincsek között magadnak és szeretteidnek, mert ajándékozni öröm!
Ha kérdésed van, írj bátran az eldoradok69@gmail.com  címre!


„Ami az életben megmarad nagy ajándéknak, amiből hitünk és jóindulatunk tartalékait gyűjtjük, legtöbbször csak ilyen váratlan, jelentéktelen ajándék.”

Márai Sándor: Egy polgár vallomásai